Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 23:06

Η ΠΑΣΠ των Μηχανικών Πληροφορικής του ΠΔΜ καταγγέλει οτι η ΔΑΠ δεν ψήφισε για την καταδικη της δλοφονίας του Π. Φύσσα

Με ανακοινωσή της η ΠΑΣΠ καταγγέλει οτι: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που έλαβε χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη κατέθεσε αγωνιστικό

ψήφισμα καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης από μέλος της Χρυσής Αυγής, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός νέου συνανθρώπου μας, του Παύλου Φύσσα.
Η πρόταση μας αυτή καταψηφίστηκε από την Φοιτητική Παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, χωρίς την παραμικρή τοποθέτηση του εκπροσώπου της παράταξης.
Συνάδελφοι, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, το ψήφισμα που καταψηφίσατε, αφορά τη στυγερή δολοφονία ενός ανθρώπου ενορχηστρωμένη απ΄τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Άραγε, αν δεν αφορά την παράταξη σας ένα ζήτημα βαθιά ανθρωπιστικό, ένα ζήτημα Δημοκρατίας όπως είναι η αντιμετώπιση των νοσταλγών του Χίτλερ και της πιο σκοτεινής στιγμής της νεότερης ιστορίας της ανθρωπότητας, ποια η πολιτική χροιά της παράταξης σας; Για ποιο λόγο αυτοπροσδιορίζεστε ως μέλη φοιτητικής παράταξης χωρίς να επιδεικνύεται τη στοιχειώδη πολιτική ευαισθησία και δεν δηλώνετε απλά την πραγματική σας ιδιότητα, που δεν είναι άλλη απ΄το «ακαδημαϊκό» πελατολόγιο της Νέας Δημοκρατίας;; Είναι πραγματικά ντροπιαστική, όχι μόνο για εσάς τους ίδιους αλλά και τους ανυποψίαστους φοιτητές που σας στήριξαν στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, η προσπάθεια συγκάλυψης του ακροδεξιού παραμάγαζου της παράταξης σας. Γιατί η αλήθεια είναι πως η σιωπή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απέναντι στη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου είναι σιωπή ένοχη. Είναι η ίδια η σιωπή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που μας υπενθυμίζει πως οι παρακρατικές δυνάμεις της Χρυσής Αυγής δεν είναι καινούριες. Αντίθετα, είναι πολύ παλιές. Τόσο παλιές όσο η ΕΚΚΟΦ, οι «Κένταυροι», οι «Ρέιντζερς» και ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ Καλαμπόκας, ο δολοφόνος του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα. Είναι όμως και σιωπή που λέει πολλά. Γιατί η συντηρητική παράταξη φαίνεται πως για άλλη μια φορά γνέφει θετικά στα σχόλια μιας μερίδας της σκληροπυρηνικής Δεξιάς της ΝΔ όπως των «κυρίωνι» Πολύδωρα και Ψωμιάδη, που θεωρούν τη Χρυσή Αυγή «αδελφό κόμμα».
Αγαπητοί συνάδελφοι, μετά τα γεγονότα στο Κερατσίνι, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις λοιπές παρακρατικές επιθέσεις της Χ.Α με προσάναμμα τους μετανάστες στη φωτιά των υμνητών του μίσους και του διχασμού, υπάρχει «θέμα». Κι όσο το «θέμα» είναι η Δημοκρατία, όσο το «θέμα» θα είναι ανθρώπινες ζωές, τότε η ακροδεξιά και οι μασκαρεμένοι συνεργάτες της στο Πανεπιστήμιο, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 23:13