Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 10:11

Η ΠΑΣΕΒΕ σε κινητοποίηση στις 4 Οκτωβρίου στην Κοζάνη

Απο την ανακοίνωση της Γραμματείας που εκδόθηκε: Η κατάσταση που βιώνουμε  καθημερινά οι αυτοαπασχολούμενοι είναι τραγική. Δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοί μας έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια και ακολουθούν κι άλλοι. 

Ο τζίρος έχει πέσει σε μηδενικά επίπεδα. Από την άλλη νέα χαράτσια, νέοι φόροι. Τα χρέη προς τις τράπεζες και τον ΟΑΕΕ μεγαλώνουν.

Τα αντιλαϊκά μέτρα που περνάνε κάθε τόσο έχουν φέρει τον λαό να μην μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Πώς να έχουμε δουλειά όταν τους εργαζόμενους τους  μειώνουν συνεχώς το πραγματικό εισόδημα.  Πώς να έχουμε δουλειά όταν η σύνταξη έχει φτάσει να είναι φιλοδώρημα. Πώς να έχουμε δουλειά όταν η ανεργία έχει φτάσει στο 30% και ειδικότερα στους νέους τσακίζει κόκκαλα.

Η κρίση, είναι κρίση του καπιταλιστικού συστήματος που ζούμε. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και θα ξανάρθει όσο ζούμε σε αυτό το σύστημα.

Αποπροσανατολίζουν όταν μιλάνε για ανάπτυξη και για υγιή επιχειρηματικότητα. Πλέον έχεις πείρα. Μαζί με την «ανάπτυξη»  έρχονται:

· Πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας.· Κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας · Παραπέρα διάλυση της δημόσιας υγείας, το κλείσιμο νοσοκομείων και την κατάργηση ιατρικών κλινών.· Μεγαλύτερη υποβάθμιση της δημόσιας Παιδείας. Διαλύουν την Τεχνική και Επαγγελματική εκπαίδευση.· Νέα μείωση των ήδη κουτσουρεμένων συντάξεων.· Στέλνουν τα χρέη στον ΟΑΕΕ στο κέντρο είσπραξης για κατασχέσεις και φυλακίσεις με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους αυτοαπασχολουμένους  σε κοινή πάλη με τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες, την φτωχή αγροτιά για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Καλεί τα σωματεία να πάρουν θέση.  Ο μοναδικός δρόμος προοπτικής και ελπίδας βρίσκεται στο δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας, μαζί με τις αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ.

ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ. 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 10:14