Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 12:13

ΠΔΜ:''Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας ακαδ. έτους 2013-14''

Στο πλαίσιο της δικτύωσης, συνεργασίας και διασύνδεσης με την τοπική κοινωνία, η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης – σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης δράσης- προχωρούν ...

στην από κοινού διοργάνωση των ανοιχτών αυτών δράσεων προς τους πολίτες, που αφορούν:

Συνεργασία Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Δήμου Κοζάνης«Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» που σκοπό έχει την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας ανάμεσα στο φοιτητικό, αλλά και μη,  πληθυσμό του δήμου.«Σχέδια δράσης για την ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας» που στόχο έχουν τη δημιουργία ενός μόνιμου εργαλείου παροχής επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στους νέους επιχειρηματίες σε θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας, καθώς και στους υποψηφίους νέους επιχειρηματίες για την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Οι στοχευμένες αυτές δράσεις απευθύνονται σε νέους και νέες, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτές τις «ανοιχτές δράσεις» ενίσχυσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Κύριος στόχος  είναι, η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στους νέους ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στηριζόμενοι σε καινοτομικές εφαρμογές με τη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια πανελληνίως πρωτοποριακή προγραμματική συμφωνία μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης η οποία βασίζεται στον εθελοντισμό και δεν επιβαρύνει με κανένα κόστος καμία από τις συμβαλλόμενες μεριές, όπως επίσης και τους υποψήφιους επωφελούμενους.

Οι παραπάνω ανοιχτές δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και τον συντονισμό του Δήμου Κοζάνης και της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μέσω της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας οι οποίες απευθύνονται προς όφελος των πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

Προσδοκούμε στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Κοζάνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τηλ.: 24610-56250, 3, 4

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2013 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://dasta.uowm.gr/aitisi_epixeirimatikotita/

!!! Η πρώτη συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια  του Επενδυτικού – Αναπτυξιακού συνεδρίου "MONEYSHOW" σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2013 στo Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» και ώρες 14:00-16:00.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 12:17