Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 11:57

Με θετικό πρόσημο το 2012 για το δήμο Βοϊου

απο την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου απο την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου

Στην τοποθέτηση της η Δήμαρχος Βοϊου, Παναγιώτα Ορφανίδου, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής, προκειμένου να υπάρξει νοικοκύρεμα των οικονομικών και ορθή διαχείριση των πόρων,

με το αποτέλεσμα όπως τόνισε, να δικαιώνει τις επιλογές και τις δύσκολες αποφάσεις που πάρθηκαν.
Η Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στην κατάσταση που υπήρχε την 1-1-2011 παρουσιάζοντας τη δύσκολη θέση στην οποία είχαν περιέλθει οι πρώην Δήμοι, με το συνολικό χρέος να αγγίζει 7εκ. Ευρώ, ποσό το οποίο έχει αποπληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ βρισκόμαστε στους πρώτους 15 Δήμους της χώρας, οι οποίοι έχουν αποπληρώσει τις υποχρεώσεις τους», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η Δήμαρχος Βοϊου, έκανε λόγο για την εκμετάλλευση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που έχουν αποφέρει πολλαπλά οφέλη, με μια σειρά έργων αλλά και λειτουργίας κοινωνικών δομών σε όλο το Δήμο.
Αναφορές έγιναν σε παρεμβάσεις των υπηρεσιών του Δήμου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά για την κοινωνική μέριμνα με στόχο να κρατηθούν όρθιες οι τοπικές κοινωνίες στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 12:00