Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 15:22

Με τους αστυνομικούς της Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας Ο Π. Κουκουλόπουλος

Διαδοχικές συναντήσεις με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη και εκπροσώπους των Αστυνομικών είχε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τόσο τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έλληνας αστυνομικός όσο και οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικών εξοπλισμών στη Δυτική Μακεδονία με έμφαση στην Π.Ε. Κοζάνης.
Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε
• να μεταφέρει τον προβληματισμό και τα συμπεράσματα της συζήτησης ενόψει της επικείμενης συνάντησης του ΠΑΣΟΚ με τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων,
• να ενημερώσει άμεσα για την εξέλιξη των ζητημάτων που εκκρεμούν και η επίλυσή τους θα ενισχύσει τόσο το ηθικό όσο και την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας στον τόπο μας.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν:
• Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Στεφανής Ηλίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Καραΐτσης Γεώργιος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας Διόγκαρης Σπυρίδων και οι Διοικητές όλων των Τμημάτων στην Π.Ε. Κοζάνης
• Εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας
• Αντιπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Στη συνάντηση δεν προσήλθε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης γιατί κατά δήλωση της Προέδρου της «αρνείται να συναντηθεί με πολιτικούς που ψήφισαν τα μνημόνια».
Μετά τις συναντήσεις ο Βουλευτής δήλωσε τα εξής: «Η επίσκεψή μου σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ στην Κοζάνη αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του πολυσήμαντου έργου που προσφέρει ο έλληνας Αστυνομικός σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.
Η άρνηση της Ένωσης να προσέλθει στη συνάντηση φανερώνει αδιαφορία για τα προβλήματα των Αστυνομικών, ακραία αντιδημοκρατική αντίληψη που υπονομεύει τους θεσμούς και σε καμμία περίπτωση δεν εκφράζει την πλειοψηφία των Αστυνομικών στον τόπο μας που χρόνια τώρα είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 15:34