Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 17:49

Σεμινάριο για τις γυναίκες στο συνδικαλιστικό χώρο

Θέμα: «Πρόσκληση σε Εργαστήριο Ενδυνάμωσης Γυναικών και Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δομής Ισότητας των Φύλων Ε.Κ. Ν.Κοζάνης»
Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης ..

των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων
Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης, σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης γυναικών και σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα υλοποιηθούν με στόχο την επιμόρφωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.
Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση της δικτύωσης, η προώθηση της αυτενέργειας και της συλλογικής δράσης, η ενίσχυση της διαπραγματευτικής και διεκδικητικής ικανότητας των γυναικών συνδικαλιστριών και η ενεργοποίησή τους ώστε να ανιχνεύουν και να αξιοποιούν πηγές γνώσης πάνω σε θέματα που τους ενδιαφέρουν (εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικής δικτύωσης, προφορικής ιστορίας) με δημιουργικό τρόπο.
Η εκπαιδευτική μέθοδος του εργαστηρίου αλλά και του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη, βασίζεται σε βιωματικές και συμμετοχικές τεχνικές.
Το εργαστήριο ενδυνάμωσης με θέμα: «Συνδικαλιστική δράση και οργάνωση με την οπτική του φύλου» θα πραγματοποιηθεί
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, 18:00 μμ
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Η θέση των γυναικών στο συνδικαλιστικό κίνημα», διάρκειας 15 ωρών και εκπαιδεύτρια την κα Αθηνά Γιαννόγκονα, M Εd. Εκπαιδευτικός, θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο και την Κυριακή , 19 & 20 Οκτωβρίου 2013
και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες-εργαζόμενες.
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα συνεδριάσεων Ε.Κ.Ν. Κοζάνης, Νικ. Πλακοπίτη 4, 50100, Κοζάνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 17:52