Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 16:37

Σε παράταση προσανατολίζονται για το Κτηματολόγιο της Κοζάνης

Τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης και πως μπορούν να ξεπεραστούν τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε

υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυς Ευταξά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Γενικός Δ/ντης Δασών& Αγροτικών Υποθέσεων Δημήτριος Ζήκος, οι προϊστάμενοι της Δ/νσης Δασών και του δασαρχείου Κοζάνης κ.κ. Γεώργιος Πασαγιάννης και Νίκος Σπυριδωνίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Πρωτοδικείου Κοζάνης Νίκος Βαντσιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στις ιδιοκτησίες ιδιωτών και Δήμου Κοζάνης από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης.
Σε ό,τι αφορά στη δρομολόγηση λύσεων συμφωνήθηκε, ο Δήμος Κοζάνης και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να αιτηθούν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. την παράταση της προθεσμίας που έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες και ταυτόχρονα οι δασικές υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ζητήσουν δίμηνη παράταση, έως το τέλος Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να εξετάσουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ιδιοκτησιών και επαναπροσδιορισμού χρήσης γαιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 16:43