Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 11:37

Καταγγελία του Σωματείου Χειριστών για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ

Μέσα σε αυτήν την λαίλαπα καταστροφικών μέτρων για όλους τους εργαζόμενους, ήρθαν «ΟΙ» διαχειριστές αυτής της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα ΑΗΣ Αμυνταίου, ΑΗΣ Καρδιάς και Ορυχείο Μεγαλούπολης

να προσλάβουν εποχιακό προσωπικό με μόνο γνώμονα όχι την παραγωγή αλλά την προϋπηρεσία που θα τους δώσει το δικαίωμα να βγάλουν άδεια χειριστή μηχανήματος έργου.

Ο λύκος στην αντάρα χαίρετε.

Ρωτάμε:

Πως προσλήφθηκαν;Με ποια κριτήρια;Πως εκπαιδεύονται;Πότε παράγουν(ώστε να αξίζουν και πληρωμή);Ποιοι τους πληρώνουν και από πού βγαίνει το κονδύλιο πληρωμής τους;

Όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν που βρίσκονται τα χρήματα για θέσεις μη παραγωγικές ας πάνε μόνοι τους στις αρμόδιες αρχές γιατί εμείς δεν κάνουμε πίσω.

Δώρο διπλώματα; ...δεν θα το επιτρέψουμε.

Αυτοί που καίγονται για την παραγωγή να μαζέψουν τους κόλακες που έχουν γύρο τους και να καλύψουν πάγιες κενές θέσεις που προκύπτουν.

Καιρός είναι τα καλά βολεμένα «κομματόσκυλα» και οι «αγορασμένες ψηφοθηρικές θέσεις» να δώσουν κάτι στην επιχείρηση.

Δεν επιτρέπεται ο αγώνας απέναντι στα μέτρα της Τρόικα για κάποιες ελάχιστες θέσεις εποχιακών που πραγματικά χρειάζονται(και πολλές παραπάνω άλλωστε) κάποιοι που διαχειρίζονται χρήματα μη δικά τους να τα κάνουν δώρο ώστε να ετοιμάσουν διπλωματούχο προσωπικό για αυτούς που με τα νέα σχέδια της «αγορασμένης» κυβέρνησης η επιχείρηση θα πάει στα χέρια τους.

Προτάσεις μας...

Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.Ίδρυση Σχολής Επαγγελματικών αδειών.Πρόσληψη ενδιαφερομένων για άδεια χειριστή μηχανημάτων έργων με γραπτό διαγωνισμό τύπου πανελληνίων και μπόνους μορίων στα χωριά που πλήττονται άμεσα από τις εργασίες της επιχείρησης.Πρακτική και Θεωρητική Εκπαίδευση στο χώρο της επιχείρησης.Και πρόσληψη μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 11:40