Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 21:53

Δήμος Βοϊου: ''Να μην ξεχάσουμε της θηριωδίες του ναζισμού- να απομονώνουμε δημοκρατικά τους υμνητές της βίας''

Η ηρωική επέτειος του «ΟΧΙ» αποτελεί φέτος περισσότερο από ποτέ μια ημέρα που οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ποτέ.

Να μην ξεχάσουμε τους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας μας. Να μην ξεχάσουμε τις θυσίες των προγόνων μας για το μεγάλο «ΟΧΙ» στο φασισμό και την υποταγή της Ελλάδας στα χέρια των δυνάμεων του ναζισμού.
Η καθολική μας παρουσία στις κατά τόπους εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης αποτελεί υποχρέωση για τον καθένα. Η απομόνωση των νοσταλγών και υμνητών του ναζισμού είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο κάθε πολίτης στη μάχη ώστε να μην επικρατήσει ποτέ η ιδεολογία του μίσους και της βίας.
Δημοκρατικά, με σεβασμό στους προγόνους μας που πότισαν με αίμα τον αγώνα κατά του φασισμού, οργανώνουμε τη δική μας σύγχρονη αντίσταση απέναντι στις ομάδες που επιθυμούν να επαναφέρουν φρικτές εικόνες στις τοπικές μας κοινωνίες.
Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια πατριδοκαπηλίας από τους υποστηρικτές των ναζιστών οι οποίοι προσπαθούν αυτές τις ημέρες να καλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο στο όνομα της Ελλάδας και των αγώνων για την ελευθερία.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 22:03