Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 11:32

Ο Νίκος Συλλίρης επικεφαλής στη «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» στο ΤΕΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες (30-10-13), η πρώτη επίσημη σύσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ.

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Συλλίρης, έδωσε επιγραμματικά το στίγμα του συνδυασμού με την παραδοχή ότι το σήμερα δεν μας αρέσει,  το αλλάζουμε και δημιουργούμε το αύριο. Είπε χαρακτηριστικά και συμφώνησαν όλοι ότι: «Η εποχή της κρίσης μπορεί να ξεπεραστεί με νέα πολιτική, νέα αισθητική, νέος πολιτικός πολιτισμός με ψυχή και όνειρο μαζί. Δεν μας θαμπώνει, η λάμψη των αξιωμάτων, αλλά η λάμψη των ιδεών και αξιών. Επιβάλλεται να έρθουν στο προσκήνιο  στελέχη νέα, άφθαρτα, με γνώσεις, προτάσεις, καινοτόμες ιδέες, αυτογνωσία, ενθουσιασμό, δημιουργικότητα». Αναφέρθηκε στο τετράπτυχο των βασικών επιλογών του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», που αποτελούν μέσα και στόχους παράλληλα: 1ον   Ουσιαστική συμμετοχή, 2ον Δημοκρατική λειτουργία (αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, διαύγεια, ηλεκτρονική διαβούλευση κλπ.), 3ον Περιφερειακή οντότητα ΤΕΕ,  4ον  Προγραμματισμός, απολογισμός, ουσιαστικός έλεγχος και πλήρης διαφάνεια

Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος και αποφασίσθηκε:

Η συνέχιση του διαλόγου για τη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος. Συγκροτήθηκε προς τούτο η επιτροπή προγράμματος με γνώμονα : Μαθαίνουμε, επικοινωνούμε, συμμετέχουμε, διαμορφώνουμε  άποψη, αποφασίζουμε, διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.Η διεξαγωγή οργανωμένου προεκλογικού αγώνα μέσα σε πλαίσια ευπρέπειας και δεοντολογίας. Εξελέγη  επιτροπή εκλογικού αγώνα για  το σχεδιασμό και  συντονισμό των δράσεων, προκειμένου οι μηχανικοί να εμπιστευτούν το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» και να δώσουν την ευκαιρία στους υποψηφίους του να τους εκπροσωπήσουν επάξια και να αποκτήσει το ΤΕΕ προοπτική.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 11:48