Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 10:34

Η Δόμηση και η Ενέργεια στο επίκεντρο του Εκθεσιακού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

Το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» στα πλαίσια του προγραμματισμού των Δράσεων του για το έτος 2014, πήρε την πρωτοβουλία και πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Σωματείων

που έχουν σχέση με τη Δόμηση και την Ενέργεια, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον και η δυνατότητα για την διοργάνωση μιας σχετικής Έκθεσης.

Τη Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2014 στα γραφεία του Φορέα, συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου, κ. Θωμάς Παπαδόπουλος και προσκαλέστηκαν για να συμμετέχουν εκπρόσωποι των παρακάτω Επαγγελματικών Σωματείων και Φορέων:

Σωματείο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κοζάνης

Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Ν. Κοζάνης

Σωματείο Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Δυτικής Μακεδονίας

Σύνδεσμος Έπιπλο-ξυλουργών Κοζάνης

Σωματείο Βιομηχάνων & Βιοτεχνών Μαρμάρου Ν. Κοζάνης

Σύνδεσμος «Σίδηρο-Άλουμινο-Κατασκευαστών» Δυτ. Μακεδονίας

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας

Σωματείο Τεχνιτών Μαρμάρου «Ο Καλλικράτης»,

Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με την προβολή και προώθηση των σχετικών επιχειρήσεων, με δεδομένο ότι αποτελούν τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη Χώρα μας. Κοινός στόχος όλων των συμμετεχόντων καθώς του Εκθεσιακού Κέντρου αποτελεί η εύρεση λύσεων και διεξόδων για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να υπάρξει και δεύτερη Συνάντηση Εργασίας στο τέλος αυτού του μήνα, αφού πρώτα ενημερώσουν τα Μέλη των Σωματείων και Φορέων που εκπροσωπούν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 10:39