Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 17:45

'Εκαναν το καθήκον τους Κακάλης και Μαυροματίδης στο ΤΕΕ; Σκληρή κριτική απο αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κοζάνης

εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στο ΤΕΕ εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στο ΤΕΕ

Mακριά από την πραγματικότητα και τα προβλήματα των Μηχανικών πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας 

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος (Α. Κακάλης) και αντιπρόεδρος (Δ. Μαυροματίδης) του ΤΕΕ/ΤΔΜ με απόλυτη σύμπνοια και σθένος προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω μάλιστα για την υπόθεση Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έκαναν μια τοποθέτηση «υπηρεσιακή», εσωστρεφή, θα λέγαμε αυτιστική. Μίλησαν αποκαλύπτοντας πόσο εγκλωβισμένοι είναι στον μικρόκοσμό τους, μακριά από την πραγματικότητα. Μας είπαν περήφανα ότι έκαναν το καθήκον τους. Ποιοι; Οι ατσαλάκωτοι; Η ευθύνη βέβαια είναι σίγουρα της κυβέρνησης. Το ΤΕΕ/ΤΔΜ όμως δεν έκαναν το παραμικρό.

Οι εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης παραμένουν στα χαρτιά εδώ και χρόνια. Η εγγραφή στα μητρώα ΜΕΚ και ΜΕΕΠ των Διπλωματούχων Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων, που το δικαιούνται με Π.Δ. δεν προχωράει. Τον μακρύ και δύσκολο αγώνα της μετονομασίας του τμήματος Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων σε τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών τον κερδίσαμε "με το σπαθί μας", Καθηγητές, Φοιτητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου. Το ΤΕΕ/ΤΔΜ δεν συνεισέφερε στην ουσία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σ' αυτή την κορυφαία υπόθεση. Δεν ανεχόμαστε κανένα μα κανένα να καπηλεύεται τον πολυετή, μετ' εμποδίων δίκαιο αγώνα της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Οι «αρμόδιοι» βλέπουν τις θεσούλες τους, το μισθό τους και ποσώς ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα. Αρκούνται στο «καθήκον» τους. Στα αυτονόητά τους.

Ποιον παν να κοροϊδέψουν. Είναι κακό πράγμα να παίζεις με τον πόνο του άλλου. Δεν τους επιτρέπουμε να μας υποτιμούν. Ξέρουμε τα ίδια αν όχι περισσότερα γράμματα απ' αυτούς. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή έως τραγική, γι' αυτό να μη διαμαρτύρονται που τα βάζουμε μαζί τους. Αυτονόητο δεν είναι;

Αμαραντίδης Στέλιος
Δημητρίου Αντώνης
Καρανικόλας Δημήτρης
Κόκοτας Αθανάσιος
Κουζιάκης Κώστας
Τόκας Δημήτρης

Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 17:58