Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 11:45

Διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη διάκριση που πέτυχε το ίδρυμα στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS

(Erasmus Intensive Programmes, ΙΡs) που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων εφτά χρόνων (2007-2013). Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε 2 βραβεία:

Το  1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και 3ο  ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ για το συντονισμό του Εντατικού Προγράμματος ERASMUS με τίτλο:"PeopleandSpaceinthe ΒorderlandofWesternMacedonia:tracinghistorical, socialandinterculturalfeatures"<P.S.BoWMa>

(Άνθρωποι και Χώρος στη Δυτική Μακεδονία: ανιχνεύοντας ιστορικά, κοινωνικά και διαπολιτισμικά χαρακτηριστικά) www.eled.uowm.gr/ip.

Συντονιστές του Προγράμματος P.S.BoWMa ήταν η Κατερίνα Δημητριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (Ακαδ. Έτη 2009-10 και 2010-11, υλοποίηση στη Φλώρινα) και ο Ιωάννης Ζιώγας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Ακαδ. Έτος 2011-12, υλοποίηση στο Leeuwarden - Ολλανδία).

Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν ως εταίροι τα Πανεπιστήμια:

- NHL University (Noordeldijke Hogeschool Leeuwarden), THE NETHERLANDS (http://www.nhl.nl),

- University of Ljubljana, SLOVENIA (http://www.uni-lj.si),

- Cyprus University of Technology, Lemessos, CYPRUS (http://www.cut.ac.cy)

- St. Mary's University College, Belfast, UNITED KINGDOM  (http://www.stmarys-belfast.ac.uk).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 11:50