Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 13:46

Ο Εμπορικός σύλλογος Πτολεμαϊδας για το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Με έκπληξη παρακολουθούμε την όλο και μεγαλύτερη απαξίωση της περιοχής μας, αφού οι σχεδόν «χειρουργικές» παρεμβάσεις συνεχίζονται από την κεντρική εξουσία.

Νέο θύμα η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , η οποία σε μία νύχτα έβαλε λουκέτο, χωρίς προφανείς και σοβαρούς λόγους, αφήνοντας εκατοντάδες συναδέλφους μας ξεκρέμαστους στις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα που είχαν ως πελάτες, αλλά και ως μέτοχοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός που μας εξαναγκάζει να λειτουργούμε και να συναναστρεφόμαστε οικονομικά πλέον μόνο με τις μεγάλες τράπεζες που έχουν αποδείξει πως δεν ενδιαφέρονται για την μικρή και μεσαία επιχείρηση της περιοχής.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα ήταν ένα εργαλείο για πολλούς από τους συναδέλφους μας, ενώ θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον ένας πραγματικός σύμμαχος της μικρομεσαίας επιχείρησης, που σήμερα βρίσκει όλες τις πόρτες κλειστές για την χρηματοδότησή της.
Καλούμε όλους τους φορείς να αντιδράσουν, και τους πολιτικούς της περιοχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τόσο γι αυτό το μείζον θέμα αλλά και για ότι
-δυσάρεστο- ενδεχομένως ακολουθήσει για την περιοχή μας, αφού φαίνεται πως δεν έχουν τέλος οι αρνητικές εξελίξεις, σε κάθε επίπεδο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Χαρίλαος Τοσκίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 13:51