Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 12:21

Ερανος της Αγάπης απο την Μητρόπολη 15 & 16 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης: Για την ανακούφιση, λοιπόν, των αναξιοπαθούντων αδελφών μας η Ιερά Μητροπόλις Σερβίων και Κοζάνης, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της, θα διενεργήσει για μία ακόμη χρονιά τον Έρανο της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Με τα έσοδα του Εράνου ενισχύεται το έργο των δύο Κοινωνικών Παντοπωλείων, τα οποία λειτουργεί η Ιερά Μητρόπολη στην Κοζάνη και τα Σέρβια. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύει η πατρίδα μας βρίσκουν θαλπωρή στα Κοινωνικά Παντοπωλεία περί τις 670 οικογένειες (και δυστυχώς ο αριθμός όλο και αυξάνεται).
Ο φετινός «Έρανος της Αγάπης» θα διενεργηθεί στις κωμοπόλεις και τα χωριά της Μητροπολιτικής περιφέρειας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και στην πόλη της Κοζάνης την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.
Συνεργεία με επικεφαλείς Εφημέριους της Ιεράς Μητροπόλεως θα σας επισκεφθούν και θα χτυπήσουν την πόρτα σας. Θα χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας. Κινηθείτε και ανταποκριθείτε φιλόθεα και φιλάνθρωπα.
Είναι ευκαιρία τις άγιες και χαρμόσυνες αυτές ημέρες να αφήσουμε να μας κυριεύσει η φιλανθρωπία, η ευαισθησία κι η ευγένεια στην ψυχή μας και να προσφέρουμε ο,τι πολυτιμότερο έχουμε: την Αγάπη μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 12:27