Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 10:14

Ευχές και δώρα στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ του Βοΐου (φωτογραφίες)

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί το ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ Τσοτυλίου, σε μια ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση με πολλές ευχές, δώρα, χορό και τραγούδι.

 

Η ειδική αυτή δομή λειτουργεί για 2η χρονιά στο Δήμο Βοΐου, αποδεικνύοντας την πάρα πολύ καλή δουλεία που γίνεται από απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό και τη στήριξη φυσικά της δημοτικής αρχής που επέλεξε να αναπτύξει σε όλες τις δημοτικές ενότητες τέτοιου είδους δράσης.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσης από κοινού η γιορτή των ΚΠΑΠ Εράτυρας και Γαλατινής με τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά να λένε τα κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ καταχειροκροτήθηκαν για το θεατρικό που ανέβασαν.
Τα ΚΠΑΔ και ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ του Δήμου Βοΐου προσφέρουν ώρες δημιουργικής απασχόλησης σε μικρά παιδιά και ομάδες που αναζητούν να γεμίσουν το χρόνο τους και έχουν αποκτήσει πλέον το δικό τους «στέκι» .
Ο Δήμος Βοΐου συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους ΟΤΑ στην λειτουργία των ΚΠΑΠ με το σύνολο των προτάσεών του να επιλέγονται από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και δεκάδες ωφελούμενος να απολαμβάνουν τις συγκεκριμένες δομές.
Όπως τόνισε η Δήμαρχος, Παναγιώτα Ορφανίδου, τα ΚΔΑΠ είναι δομές που θα στηριχθούν από το Δήμο Βοΐου και στο μέλλον με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών και κοινωνικών ομάδων που μπορούν να ενταχθούν σε αυτά.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 10:26