Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 12:33

Ζητουν απο τον Σόκουτη την οδοσήμανση του δρόμου Κοζάνης Πτολεμαϊδας

Επιστολή στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Σόκουτη εστειλε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟς οπου ζητά την οδοσήμανση και διαγράμμιση της επαρχιακής οδου Κοζάνης Πτολεμαϊδας

Θέμα: Οριζόντια σήμανση – διαγράμμιση της παλαιάς Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας – Κοζάνης

Με την παρούσα, θέλουμε να επισημάνουμε την ανάγκη που υπάρχει για άμεση παρέμβασή σας, μέσω των υπηρεσιών σας, προκειμένου να γίνει η σήμανση-διαγράμμιση της παλαιάς Επαρχιακής Οδού Πτολεμαΐδας-Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, από το ύψος του ΑΗΣ Καρδιάς μέχρι την είσοδο της πόλης της Πτολεμαΐδας, η οριζόντια σήμανση-διαγράμμιση σε αρκετά μάλιστα σημεία και για εκατοντάδες μέτρα, δεν υφίσταται με αποτέλεσμα να καθίσταται άκρως επικίνδυνη η οδήγηση των οχημάτων και ειδικά αυτή την περίοδο που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές (ομίχλη, βροχή κλπ). Το πρόβλημα, όπως γίνεται αντιληπτό, επιδεινώνεται κατά τις βραδινές ώρες καθώς οι οδηγοί αδυνατούν να διακρίνουν τα όρια του οδοστρώματος.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην παλαιά Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας-Κοζάνης, κινούνται σε καθημερινή βάση και για ολόκληρο το 24ωρο, εκατοντάδες οχήματα που μεταφέρουν εργαζόμενους στους Σταθμούς και στα Ορυχεία της ΔΕΗ Α.Ε αλλά και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και εκπροσωπώντας χιλιάδες εργαζόμενους επισημαίνει όλα τα παραπάνω και εφιστά την προσοχή σας για την ανάληψη –άμεσα- των αναγκαίων ενεργειών.

Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 12:40