Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 11:37

Στάση εργασίας της ΕΛΜΕ για την αξιολόγηση

Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά ολοταχώς στην εφαρμογή του σχεδιασμού του για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

Παρά τις όποιες μεγαλόστομες εξαγγελίες, επιδίωξη του Υπουργείου είναι η κατηγοριοποίηση σχολείων(με ότι αυτό συνεπάγεται), η δικαιολόγηση της μισθολογικής καθήλωσης των εκπαιδευτικών, η νομιμοποίηση των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων και, εν τέλει, στην εμπέδωση κλίματος τρομοκρατίας και ανθρωποφαγίας στο χώρο της Εκπαίδευσης .
Η ομοσπονδία μας, η ΟΛΜΕ, αλλά και η Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης έχει επανειλημμένα δηλώσει την κάθετη αντίθεσή της στο συγκεκριμένο σχεδιασμό αξιολόγησης που προωθείται. Σε πάμπολλες αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και Συνεδρίων οι εκπαιδευτικοί έχουν δηλώσει την αποφασιστικότητά τους να ακυρωθεί στην πράξη αυτή η εξευτελιστική διαδικασία.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (11πμ-2μμ) την Δευτέρα 27/1 και καλεί όλους τους συναδέλφους στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να μη συμμετέχουν στην ενημέρωση του σχολικού συμβούλου . Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε κάθε προσπάθεια από τους σχολικούς συμβούλους και τα στελέχη εκπαίδευσης για ενημέρωση των Διευθυντών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 11:54