Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 22:28

Θόδωρος Καρυπίδης:''Τα συμφέροντα πολεμάνε την περιοχή''

Την εναρκτήρια προεκλογική του εκδήλωση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης,

παραθέτοντας συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ(τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας), στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης η οποία ήταν κατάμεστη από υποστηρικτές του. Σε πολλά μάλιστα σημεία ο γνωστός δημοσιογράφος απευθυνόταν στον κόσμο που τον διέκοψε αρκετές φορές με χειροκροτήματα και επευφημίες. Το kozanimedia.grέδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου και σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα σημεία της.

Ο συνδυασμός: Δύναμη Ανατροπής είναι το όνομα που επέλεξε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, για το συνδυασμό που θα τεθεί επικεφαλής στις εκλογές του Μαΐου

Το χρονικό της απόφασης: Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια εδώ και 4 χρόνια στο FLASH, όχι για να είμαι Υποψήφιος Περιφερειάρχης, αλλά για να αναδείξουμε όσα σχεδίαζαν για τον ελληνικό λαό. Αποκαλύψαμε το μνημόνιο όταν κανείς δεν ήξερε. Μας λοιδόρησαν, αλλά δικαιωθήκαμε.

Για τη Δυτική Μακεδονία: Είμαστε μια περιοχή με γεωπολιτική αξία, ενεργειακό κέντρο της χώρας και πλούσια σε επιφανειακά νερά. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα για αυτό δεχτήκαμε επιθέσεις

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Δέχτηκα μία πρόταση απ' το ΣΥΡΙΖΑ. Συζήτησα 15 μέρες με συνεργάτες, τον εαυτό μου, την οικογένειά μου. Αποδέχτηκα την πρόταση αλλά ζήτησα συγκεκριμένα πράγματα να τηρηθούν. Πρώτον, να αρθεί η αδικία με το ΑΕΠ στη Δυτική Μακεδονία, δεύτερον μείωση 30% στο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τους πολίτες τη περιοχής και 50% για τις επιχειρήσεις. Έγιναν δεκτά όλα

Για τον επικοινωνιακό πόλεμο: Υπήρξε μια πρωτοφανή επικοινωνιακή καταιγίδα. Στόχος ήταν αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια η Δυτική Μακεδονία. Ήταν πρωτοφανή αυτά που συνέβησαν. Θέλουν το δημόσιο πλούτο της περιοχής. Εγώ θα δώσω και τη ζωή μου για τη Δυτική Μακεδονία.

Για τον αντισημιτισμό: Με είπαν αντισημίτη. Ποιον; Έναν άνθρωπο ποντιακής καταγωγής που έχει ζήσει από πρώτο χέρι τη γενοκτονία. Έγινε μια αναδημοσίευση στο facebook. Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά δεν την υιοθετώ σαν θέση τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Για τη συνέντευξη Κασιδιάρη: Δεν υπάρχει αποκλεισμός στη δημοκρατία. Παλεύω να ακούγεται κάθε άποψη από την αρχή της καριέρας μου. Θα συνεχίσω να το κάνω. Ακόμα και αν διαφωνώ. Είναι καλύτερο να τους αφήνεις να λένε τις απόψεις τους για να κρίνει ο κόσμος, παρά να μην γνωρίζει.

Ψηφοδέλτιο: Θα γίνουν ζυμώσεις με την κοινωνία. Μην ακούτε τι λέγετε ή τι γράφετε. Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν. Θα δώσω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία στη δημοσιότητα και θα ζητήσω να το κάνουν όλα τα μέλη του συνδυασμού.

Στήριξη κομμάτων: Δε θα δεχτώ καμία στήριξη από κανένα κόμμα. Συζητώ με στελέχη και των ΑΝ.ΕΛ και άλλων κομμάτων αλλά επί προσωπικού. Δέχτηκα να είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ένα κόμμα αντιμνημονιακό που μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Συνεχίζουμε χωρίς τις στηρίξεις κομμάτων , αλλά των πολιτών.

Για το πολιτικό παρελθόν: Ρωτήστε τη Ν.Δ. αν ήθελα να είμαι υποψήφιος Νομάρχης το 2006. Το 2010 διέψευσα τις πληροφορίες για το συνδυασμό Παπαϊορδανίδη μέσα από το δελτίο του FLASH. Ποτέ δεν προσέτρεξα σε κόμματα, προτάσεις όμως δεχόμουν.

Συνάντηση με Βίτσα: Όχι δε μου ζητήθηκε να παραιτηθώ. Συναντηθήκαμε στο γραφείο μου, κάναμε μια καλή κουβέντα και υπήρξε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγη: kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 22:36