Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 17:48

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Σβώλης μοίραζε νύκτα την ανθρωπιστική βοήθεια. Θα υπάρξουν παραιτήσεις κ. της Περιφέρειας;

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Σβώλης  μοίραζε νύκτα την ανθρωπιστική βοήθεια. Θα υπάρξουν παραιτήσεις κ. της Περιφέρειας; Ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Σβωλης

Η απίστευτη πράξη του αντιπεριφερειάρχη Σβώλη έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της Νεραϊδας  και έχει ενοχλήσει τον Δήμαρχο Β. Κωσταντόπουλο.

 Σύμφωνα με την καταγγελία που ανέδειξε το Kozanimedia ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Σβώλης μοιραζε τις σακκούλες της βοήθειας ο ιδιος σε πολιτες της Νεραϊαδας χωρίς να εχει ενημερώσει την αρμόδια δημοτικη αρχή της περιοχής η τον εκπρόσωπο σύμβουλο κ. Ξ Βαϊζογλου του δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Σερβίων Βελβεντού. Το vetonews επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κωσταντόπουλο ο οποίος δήλωσε την ενοχλησή του απο το γεγονός οτι ο αντιπεριφερειάρχης που αντιπροσωπεύει θεσμό της Περιφέρειας δεν απευθυνθηκε στον Δημο και τις αρμόδιες υπηρεσίες που διαθέτει αλλά  στο δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης  κ. Σ. Παπαδόπουλο προκειμένου να μοιράσουν απο κοινού την βοήθεια.  

Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, μιλώντας στο Kozanimedia, παραδέχθηκε πως δεν είχε ενημερώσει το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, τονίζοντας πως η όλη διαδικασία γίνεται για τη βοήθεια άπορων συμπολιτών μας που έχουν την ανάγκη μας, με βάση στοιχεία που υπάρχουν, αφήνοντας να εννοηθεί πως η όλη πρωτοβουλία γίνεται συμπληρωματικά με τους Δήμους, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος «υπάρχουν συμπολίτες μας που από περηφάνια δε δέχονται να καταγραφούν ως άποροι, αλλά έχουν μεγάλη ανάγκη». 

Μας ενημερώνουν απο την περιφέρεια οτι ο κ. Σβώλης λειτούργησε αυτοβούλως χωρίς να εχει γνώσει ο περιφερειάρχης κ. Δακής.

Πάντως η συγκεκεριμένη ενέργεια προκαλεί θλίψη και οργή γιατί οι προσωπικές, οικονομικες τραγωδίες των ανθρώπων γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εκδούλευσης για λίγους ψήφους, απο ανθρώπους που εκπροσωπούν θεσμούς στην περιοχή. Δεν προβλέπεται απο κανένα κανονισμό ο αντιπεριφερειάρχης  νύκτα να μοιράζει ο ίδιος σακούλες με τρόφιμα της ανθρωπιστκης βοήθειας της πολιτείας. Ο κυριος Σβώλης εάν εχει ιχνος αξιοπρέπειας οφείλει άμεσα να παραιτηθεί.  

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 18:38