Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 18:17

Νεκρός ανασύρθηκε απο την τεχνητή λίμνη του ΛΚΔΜ εργαζόμενος της ΔΕΗ

Απο την ανακοίνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για το τραγικό περιστατικό.

Ο εργαζόμενος, υπάλληλος στο Λιγνιτικό Κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ, Τομέας Περιβάλλοντος),

την ώρα του καθήκοντος και κάτω από συνθήκες που μόνο τραγικές μπορούν να χαρακτηριστούν, έπεσε στην τεχνητή λίμνη -στην προσπάθειά του να σπρώξει μια πλωτή κατασκευή- και παρασύρθηκε στον πάτο της.
Δυστυχώς το σημείο της λίμνης όπου βρέθηκε, έχει βάθος που υπολογίζεται στα δύο μέτρα ενώ στον πυθμένα της έχει σχηματιστεί βούρκος.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με αφορμή τέτοια ανείπωτης τραγωδίας συμβάντα, δε μπορεί παρά να υπενθυμίζει στους εργαζόμενους την αναγκαιότητα της αυστηρούς ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση, να διασφαλίζεται το ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία και η ζωή τους.
Περαιτέρω, τα μέτρα που επιβάλλεται να εφαρμόζονται και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να είναι καθημερινοί, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνεται οποιοδήποτε ρίσκο καθώς ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και τα προσφιλή του πρόσωπα. 

Για το ιδιο θέμα εβγαλε ανακοίνωση και η πυροσβεστικη υπηρεσια που κληθηκε στο περιστατικό. Η πυροσβεστική  κλήθηκε για ανεύρεση αγνοουμένου ατόμου μετά από πτώση του σε τεχνητή λίμνη εντός του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες ανασύρθηκε ο Μ.Ν. του Ι., ετών 56, ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς εμφανή σημεία ζωής, με ασθενοφόρο της ΔΕΗ ΑΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Στην επιχείρηση ανεύρεσης του αγνοουμένου μετείχαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 18:27