Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 13:16

Η Ευξεινος λέσχη κοζάνης με τον Υπ. Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου

Τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, συνάντησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, σε

προγραμματισμένη επίσκεψη αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Σανίδη, τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Θεοδωρίδη και τη Γενική Γραμματέα Ελένη Μεντεσίδου.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις δράσεις του Σωματείου, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πορεία κατασκευής της Στέγης Πολιτισμού της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. "Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο κ. Υπουργέ. Είμαστε προ των πυλών, έτοιμοι με συντονισμένες και προγραμματισμένες δράσεις, να δώσουμε ζωή και ζωντάνια σε αυτό το πολιτιστικό κύτταρο. Ευελπιστούμε ότι στους χώρους της Στέγης Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, θα φιλοξενηθούν όλες οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τον Ποντιακό Ελληνισμό, όσο και για άλλες πτυχές και συνιστώσες του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, των Τεχνών" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος κ. Κώστας Σανίδης.
Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου δήλωσε εντυπωσιασμένος για το έργο αλλά και την γενικότερη παρουσία της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στα κοινά των Ποντίων, υποσχόμενος ότι σε πολύ σύντομο διάστημα, θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην Κοζάνη, για την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ, για να δει από κοντά τη Στέγη Πολιτισμού αλλά και να συζητηθούν εκτενέστερα προτάσεις, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή λειτουργία, αυτού του "πολιτιστικού κοσμήματος" των Ποντίων, όπως το χαρακτήρισε.
Στη συνάντηση εδωσε το παρόν και ο πρ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος και διατηρεί άριστες σχέσεις με την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, δηλώνοντας συμπαραστάτης σε κάθε της προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 13:22