Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 12:47

Επιστολή στον Εισαγγελέα Κοζανης έστειλαν οι κάτοικοι της Λευκοπηγής για τον δρόμο

Επιστολή στον Εισαγγελέα Κοζάνης τον δήμαρχο Λ. Μαλούτα και τον περιφερειάρχη Γ. Δακή απέστειλαν κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος

Λευκοπηγής διαμαρτυρόμενοι για τον δρόμο Πρωτοχωρίου Λευκοπηγής που αποτελεί κίνδυνο για την κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών. Περίπου εκατό κάτοικοι έχουν υπογράψει το κείμενο που διακίνησε πρωτοβουλία πολιτών.

ΘΕΜΑ: Κακοτεχνία ασφάλτου στο δρόμο του Πρωτοχωρίου και της Λευκοπηγής

Κύριε Περιφερειάρχη

Κύριε Δήμαρχε

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος που διαχειρίζεστε είναι πολύτιμος, και θα προσπαθήσουμε εν συντομία να σας αναφέρουμε το πρόβλημα που μας απασχολεί.
Είμαστε μια ομάδα διαμαρτυρίας από το Δημοτικό Διαμέρισμα Λευκοπηγής της οποίας τα ονόματα παραθέτονται ενυπόγραφα στο τέλος της επιστολής.

Καθημερινά οδεύοντας προς τη πόλη της Κοζάνης και αντίστροφα διερχόμαστε μέσω του Πρωτοχωρίου. Η κατάσταση του δρόμου εντός του Πρωτοχωρίου και της Λεκοπηγής είναι όχι απλώς κακή, αλλά απαράδεκτη και ακατάλληλη. Ορισμένα φρεάτια προεξέχουν αισθητά της ασφάλτου και άλλα είναι βυθισμένα . Το τμήμα της εκσκαφής των αγωγών ύδρευσης και αποχέτευσης του Πρωτοχωρίου και Λευκοπηγής, βυθίζεται ολοένα και ανομοιόμορφα.
Διερχόμενοι με τα οχήματα μας από το τμήμα αυτό, αισθανόμαστε επιβιβασμένοι σε βάρκα ή ότι περνούμε πάω από αποναρκοθετημένη περιοχή, έργο εκτελεσμένο πρόσφατα και καλοπληρωμένο φαντάζομαι.
Απ' όσα γνωρίζουμε το κομμάτι αυτού του δρόμου ξαναεπισκευάστηκε, αλλά η κατάσταση σήμερα είναι ίδια ίσως και χειρότερη από πριν .
Εύλογα κάθε πολίτης δυσανασχετεί και διαμαρτύρεται για το εξής:
Στα Πολυτεχνεία σήμερα διδάσκονται οι μηχανικοί δύσκολες έννοιες και τεχνικές. Είναι δυνατόν να μην καταφέρουν να επαναφέρουν το δρόμο στην αρχική του μορφή;
Και επιτέλους! Πόσες φορές θα πρέπει να επισκευαστεί για να πετύχει; Από τη άλλη καθημερινά μας βομβαρδίζουν οι αρμόδιοι για καινοτόμες ιδέες και ανταγωνιστικότητα τη στιγμή που αδυνατούμε να δώσουμε λύσεις σε απλά προβλήματα.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχετε οικονομική στενότητα. Βλέπουμε τα κονδύλια για τις αποκριές που διαθέτετε, αλλά και για τα μηχανήματα (γερανοί κ.τ.λ.) να στήνουν και να ξεστήνουν τις αποκριάτικες σημαίες . Δεν εννοούμε να κοπούν , αλλά η καθημερινότητα είναι που χαρακτηρίζει τον πολιτισμό και την πρόοδο ενός τόπου.
Σημειώνουμε ότι όλοι οι κάτοικοι του Δ.Δ. Λευκοπηγής και όχι μόνο διακατέχονται από αίσθημα αγανάκτησης, όταν νοιώθουν τα παλάντζια και τις κρούσεις με το αυτοκίνητό τους πάνω από το δρόμο αυτό, άσχετα που για λόγους ευνόητους δεν τόλμησαν να υπογράψουν τη παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας.
Κ. Περιφερειάρχη
Κ. Δήμαρχε.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση ειλικρινά να δημιουργήσουμε προεκλογικό αντιπερισπασμό. Διότι οι υπογράφοντες παρακάτω, δεν εκφράζουν μονοσήμαντα μια και μόνο πεποίθηση.
Είναι θέμα ασφάλειας κ. Περιφερειάρχη και κ. Δήμαρχε κουβαλάμε τα παιδιά μας και βαδίζουμε στο αντίθετο ρεύμα καθημερινά με κίνδυνο της ζωής μας και από τη άλλη πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 13:09