Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 20:09

Τα πρώτα ονόματα στο συνδυασμό από την Παναγιώτα Ορφανίδου

Η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων από την Παναγιώτα Ορφανίδου

Τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ανακοίνωσε το Σάββατο 5 Απριλίου στη Σιάτιστα, η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου κηρύσσοντας με αυτόν τον τρόπο και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου έδωσε στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της σημειώνοντας πω τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί στο σύνολό του, ευχαριστώντας παράλληλα όλες και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της νυν δημοτικής αρχής.
«Πρόσωπα αναγνωρισμένα από την κοινωνία, με προσφορά σε όλους τους τομείς, που διαπίστωσαν πως ο δικός μας συνδυασμός δεν διακατέχεται από αρχομανίες», χαρακτήρισε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το συνδυασμό της, ζητώντας από τους πολίτες του Βοΐου μια νέα καθαρή εντολή η οποία «δεν θα είναι ούτε κατάκτηση κάποιου τροπαίου, ούτε η εκπλήρωση κάποιας προσωπικής φιλοδοξίας», ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε ένα μίνι απολογισμό της θητείας της.
Στάθηκε ιδιαίτερα στο πρωταρχικό στόχο της ενότητας του Βοΐου «χωρίς ακρότητες και τοπικισμούς», αναφέρθηκε στον περιορισμό του μεγάλου χρέους που παρέλαβε η δημοτική και με τις πολιτικές αποφάσεις που έλαβε έφτασε να καταταχθεί στη λίστα των «καλοπληρωτών» Δήμων ανά την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως παρά τις δυσκολίες η κοινωνική πολιτική αποτέλεσε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή ώστε να ανακουφιστούν εκατοντάδες πολίτες του Βοΐου που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου σημείωσε πως ο Δήμος Βοΐου, είναι ο πρώτος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας σε απορρόφηση κονδυλίων για τις κοινωνικές δομές και δίνοντας το στίγμα της νέας 5ετίας στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των δυναμικών παραγωγικών τομέων της περιοχής, καθώς και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχουν ετοιμαστεί για τη νέα προγραμματική περίοδο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί πλεονεκτήματος για τις επερχόμενες εκλογές, έκανε λόγο για» νικηφόρο μήνυμα που θα επιβεβαιώσουν οι πολίτες του Βοΐου, οι οποίοι έχουν την τελική απόφαση».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 20:15