Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 21:19

Ζεμπιλιάδου σε Δακή: «Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή;» (βιντεο)

Το ερώτημα που έθεσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, προς τον κ. Γιώργο Δακή

το βράδυ της Παρασκευής (4/4/2014) στη συζήτηση των υποψηφίων στο TOP Channel, ήταν απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο. «Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή; Πέστε μας ένα αναπτυξιακό έργο που χρηματοδοτήσατε μέσω αυτού».

Η απάντηση του κ. Δακή ήταν γενικόλογη και αόριστη, για λόγους προφανείς. Αντί ο πόρος να συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας, μέσω της υλοποίησης αναπτυξιακών έργων, δίνοντας ανάσα και ελπίδα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, διασκορπίστηκε σε έργα βιτρίνας και πολιτικής σκοπιμότητας.

Στην απάντηση του βέβαια ανέφερε πως μέσω του πόρου χρηματοδοτήθηκαν κοινωνικές δομές, τις οποίες φυσικά και έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Ναι, το έκανε, αλλά επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ολιγωρία μη αξιοποιώντας τους πόρους του Κοινωνικού Ταμείου, οι οποίοι προορίζονται ακριβώς για τη στήριξη αυτών των κοινωνικών δομών. Δηλαδή και σ΄ αυτή την περίπτωση ο κ. Δακής απώλεσε πόρους που έπρεπε να έρθουν στην Περιφέρεια μας.

Έτσι, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως πόροι υπάρχουν, αρκεί να γνωρίζεις, να είσαι αποφασισμένος και ικανός να αξιοποιήσεις ακόμα και το τελευταίο ευρώ. Και αυτό ειδικά σήμερα δεν είναι απλώς απαραίτητο και αναγκαίο, αλλά ο ένας και μοναδικός τρόπος για να σταθούμε αποτελεσματικά και υπεύθυνα δίπλα στους συμπολίτες μας δημιουργώντας όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 21:23