Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 12:54

Ο Γιώργος Γκίρνης με τον Λάζαρο Μαλούτα

Ο δήμος μας αλλάζει συνεχώς οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξέλιξής και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.

Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση συμμετέχω για το αύριο με νέες ιδέες, όραμα και προτάσεις βγαλμένες από τους νέους που ζω μαζί τους την καθημερινότητα, ώστε να να διεκδικήσουμε, να αξιοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικές παρεμβάσεις που φέρνουν την Κοζάνη, την έδρα της Δυτικής Μακεδονίας, μπροστά στις εξελίξεις.

Νιώθω ως νέος άνθρωπος ανταποκρινόμενος για ακόμη μια φορά όχι για το «βόλεμα» όχι για την υπεράσπιση του «σάπιου συστήματος» αλλά τη γεμάτη πάθος επιθυμία μου για ένα Δήμο: Ενεργειακό και εκπαιδευτικό κέντρο, Πολιτιστικό προορισμό, Κόμβο στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια, Παραγωγικό, Ανθρώπινο. Προσφέροντας έτσι τις δυνάμεις μου μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψήφιους μου στον αγώνα για την επίλυση τον προβλημάτων ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λάζαρο Μαλούτα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 12:56