Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 18:53

Εύη Κεντεποζίδου: «Για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας».

Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου

«Οι νέοι δεν είναι δυνατόν να είναι θεατές των γεγονότων και να παρακολουθούν απλώς τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον τους. Οφείλουν να βγουν μπροστά και να το διαμορφώσουν οι ίδιοι. Αρκεί να υπάρχει όραμα, συγκεκριμένοι στόχοι και σχέδιο. Ό,τι ακριβώς εγγυάται η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και γι΄ αυτό συντάσσομαι και γω μαζί τους για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας».

Ποια είναι η Εύη Κεντεποζίδου
Η Ευγενία - Μαρία (Εύη) Κεντεποζίδου γεννήθηκε στο Βατερό της Κοζάνης. Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών).
Η πτυχιακή της έρευνα αφορούσε το «Σχεδιασμό και την Κατασκευή Προϊόντος με την μέθοδο της Θερμομόρφωση», ενώ εκπόνησε και εργασία γύρω από τις "Μεθόδους Παραγωγής Βιομηχανικών Προϊόντων".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 19:07