Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 11:34

Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ Γ. Ζεμπιλιαδου: Αλλαγές στο παραπέντε ο Π. Τουτσίδης στην θέση του Γ. Λιάση στην Φλώρινα. Στηρίζει η ΔΗΜΑΡ το ψηφοδέλτιο Ζεμπιλιάδου

Ένα πραγματικό θρίλερ, που κρίθηκε κυριολεκτικά στο...παρά πέντε της καταληκτικής προθεσμίας κατάθεσης του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Κοζάνης,

εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά στην παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ» της υποψήφιας περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου!
Αιτία δεν ήταν άλλη από την απόφαση της «Δημοκρατικής Αριστεράς» να τινάξει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τη συμφωνία με την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της κυρίας Ζεμπιλιάδου, προφασιζόμενη το γεγονός πως τελικά δεν «πήρε» την Π.Ε. Κοζάνης, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, αλλά μόνο τη Φλώρινα και τα Γρεβενά!
Και, έτσι, η ΔΗΜΑΡ φέρεται να ζητούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή 3 από τις 4 υποψιότητες αντιπεριφερειαρχών να καλυφθούν από δικά της στελέχη, κάτι που, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, λοιπόν, την απόφαση της ΔΗΜΑΡ για την αποχώρηση όλων των στελεχών της από το συνδυασμό της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ο οποίος, έτσι, στο...παρά πέντε έμεινε χωρίς υποψήφιους, ειδικά στη Φλώρινα!
Σύμφωνα, λοιπόν, με οσα αναφλερει το kozanimedia έγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου ώστε να αντικατασταθούν μέχρι τις 12 το βράδυ οι αποχωρήσαντες, με....πρώτο και καλύτερο τον αρχικά υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Γιάννη Λιάση (ΔΗΜΑΡ), τη θέση του οποίου πήρε ο Π. Τσουτσίδης!
Τα τηλέφωνα....πήραν φωτιά, η αγωνία....χτύπησε «κόκκινο» από την απρόοπτη αυτή εξέλιξη και, τελικά, έστω και την τελευταία στιγμή, το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο!
Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ τονίζεται, πάντως, ότι η αρχική συμφωνία προέβλεπε πως στέλεχος της θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, κάτι που, μετά την απόφαση για αντικατάσταση του Τζούλη Θεοφάνους, δεν τηρήθηκε από την πλευρά της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Το όλο θέμα συζητήθηκε αρχικά στη συνεδρίαση της Π.Ε. της ΔΗΜΑΡ που συνεδρίασε στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής.

Πηγή: kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 11:52