Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Μαϊος 2014 11:12

Παναγιώτα Ορφανίδου: «Το Βόιο βγαίνει από την αφάνεια και αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα»

Σε Πελεκάνο και Δρυόβουνο η Παναγιώτα Ορφανίδου: «Το Βόιο βγαίνει από την αφάνεια και αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα»

«Το Βόιο βγαίνει από την αφάνεια και αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κρίσης με όπλο τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα». Με αυτή την αναφορά στους κατοίκους του Πελεκάνου, η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, έδωσε το στίγμα της νέας πενταετίας για την περιοχή τονίζοντας πως πλέον ήρθε η ώρα να υπάρξει στροφή στη γεωργία και γενικότερα στον πρωτογενή τομέα με μεταποίηση προϊόντων και ταυτόχρονη επιχειρηματική αντίληψη για τους ανθρώπους που απασχολούνται στο συγκεκριμένο τομέα.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου, μαζί με στελέχη του συνδυασμού της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» αφού ανέλυσε τους βασικούς τομείς στους οποίους η δημοτική αρχή έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως η οικονομική εξυγίανση του Δήμου και η κοινωνική πολιτική, τόνισε πως το Βόιο πλέον είναι έτοιμο να χαράξει αναπτυξιακή προοπτική με εκμετάλλευση των πόρων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Λίγο αργότερα ο συνδυασμός της Παναγιώτας Ορφανίδου, συνάντησε τους κατοίκους του Δρυοβούνου, μιας περιοχής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που βρίσκεται υπό τη σκέπη του μοναστηριού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με την υποψήφια Δήμαρχο να στέκεται στην κατάρτιση σχεδίου για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στο Βόιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Μαϊος 2014 11:15