Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 22:28

Στιν Αης Αγ. δημητρίου και στο Νότιο πεδίο κλιμάκιο του ''Αλλάζουμε εποχή''

Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η νέα περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, με περιφερειάρχη τον Θέμη Μουμουλίδη,

θα ακυρώσει την απόφαση της κυβέρνησης για τη σκανδαλώδη ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ», έδωσε στους εργαζόμενους της ΔΕΗ το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και συνδυασμού «ΑλλάΖουμε Εποχή».
Επικεφαλής του κλιμακίου που επισκέφτηκε τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και το ορυχείο Νοτίου Πεδίου ήταν η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος. Συμμετείχαν ακόμη οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεόδωρος Καρώνης, Μαρίνα Τεντσογλίδου, Βάιος Λαμπαδάς και Δήμητρα Κοκκαλιάρη, καθώς και στελέχη του συνδυασμού.
Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θετικό και οι εκπρόσωποι του κλιμακίου απάντησαν κυρίως στην ανησυχία των εργαζομένων αναφορικά με το επερχόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ και κατέστη σαφές ότι μόνο η δική τους επιλογή με την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές θα ισχυροποιήσουν την ανατροπή της κυβερνητικής αυτής απόφασης.
Σημείωσαν επίσης ότι η ΔΕΗ αποτελεί μείζον θέμα για τη χώρα και την περιοχή, για το οποίο θα τοποθετηθεί διεξοδικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Κυριακή στις 19:30 στην πλατεία της Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 23:03