Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 11:42

Π. Ορφανίδου: ''Με τους Γουνοποιούς στην Διεθνή Εκθεση Γούνας''

Η Π. Ορφανιδου με μελη του συνδυασμού της στην Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριας Η Π. Ορφανιδου με μελη του συνδυασμού της στην Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριας

«Ο τομέας της γούνας βασικός πόλος ανάπτυξης για το Βόιο»- Επίσκεψη της Παναγιώτας Ορφανίδου στην 39η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

«Ο τομέας της γούνας αποτελεί βασικό πόλο ανάπτυξης για την περιοχή και εμείς ποντάρουμε στην ανοδική πορεία των επιχειρήσεων του κλάδου», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, σε συναντήσεις που είχε με επιχειρηματίες της περιοχής στην 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας που διεξάγεται στην Καστοριά.
Η υποψήφια Δήμαρχος συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού της, επισκέφθηκε τα πολλά περίπτερα της έκθεσης στα οποία εκθέτουν τα προϊόντα τους οι επιχειρηματίες του Βοΐου και είχε την ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου.
Η γούνα όπως και οι επιχειρηματίες- εκτροφείς γουνοφόρων ζώων δίνουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην περιοχή και επιλογή της δημοτικής αρχής ήταν η πλήρη στήριξή τους με έργα υποδομών αλλά και με την ανάληψη κοινών δράσεων για την εξωστρέφεια του κλάδου.
Όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της γούνας, στο πρόγραμμα της νέας πενταετίας περιλαμβάνονται έργα και παρεμβάσεις που θα προωθήσουν ακόμα περισσότερο τον κλάδο της γούνας, καθώς στόχος είναι η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και ειδικά σε τομείς που έχουν προσφέρει διαχρονικά στο Βόιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 11:47