Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 11:59

Η Παναγιώτα Ορφανίδου στους Βοϊότες της Θεσσαλονίκης: «Το δρομολόγιο της επιστροφής κάνει οριστική στάση στο Βόιο της καρδιάς μας» (φωτο)

Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη μίλησε την Κυριακή το απόγευμα η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου,

η οποία μαζί με το συνδυασμός της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» συνάντησε τους ετεροδημότες της περιοχής.
Η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου απευθυνόμενοι στους ανθρώπους που γέμισαν την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, τόνισε πως η ίδια δεν αποδέχεται τον όρο «ετεροδημότες» καθώς «ΕΔΩ χτυπάει πραγματικά η καρδιά του Βοΐου».
«Για εμάς είστε άλλη μία δημοτική ενότητα, του Δήμου Βοΐου, είστε άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας», σημείωσε η Παναγιώτα Ορφανίδου, εξηγώντας παράλληλα την απόφαση των μελών τους συνδυασμού ώστε να παρουσιαστεί στο «Βόιο της Θεσσαλονίκης», όπως το χαρακτήρισε, το ρεαλιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα της νέας πενταετίας.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους του Βοΐου που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στα μεγάλα έργα της χώρας, όπως η οικογένεια Παπαγεωργίου, σημειώνοντας πως όποιος κατάγεται από αυτήν την περιοχή το φωνάζει και είναι περήφανος.
Αναλύοντας τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού, στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική, στα όσα δεσμεύτηκε, στα όσα επιτεύχθηκαν αλλά και στα όσα προγραμματίστηκαν για την «πενταετία των προκλήσεων», όπως είπε.
Τέλος, η Παναγιώτα Ορφανίδου μίλησε για ένα δήμο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής που σε συνεργασία με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, στοχεύει στην αναχαίτιση του φαινομένου της αστυφιλίας από το Βόιο.

«Εσείς το ξέρετε καλά.
Το ζήσατε στο πετσί σας.
Εμείς τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μαζί τη χάραξη του αντίστροφου δρομολογίου.
Του δρομολογίου που θα δώσει ξανά ζωή από το Βυθό και τον Πεντάλοφο μέχρι το Δαφνερό.
Του δρομολογίου που θα ξαναγεμίσει τις αίθουσες των δημοτικών σχολείων στα χωριά μας.
Που θα γεμίσει με φωνές τις παιδικές χαρές.
Που θα κρατήσει στον τόπο το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με τις γνώσεις και την εμπειρία του να αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξη του Βοΐου.
Του δρομολογίου που θα κάνει την τελευταία και οριστική στάση στο ΒΟΪΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», κατέληξε και ζήτησε την έγκριση της νέας πρότασης που καταθέτει η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 12:08