Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 11:50

Στο Πολυκάστανο και τον Αυγερινό η Π. Ορφανίδου

Σε Πολυκάστανο και Αυγερινό η Παναγιώτα Ορφανίδου: «Οι νέοι θα γυρίσουν στα χωριά μας, εμείς οφείλουμε να αναλάβουμε δράση για νέες θέσεις εργασίας»

Στην ανακοίνωση του σχεδίου «Εργασία για τους νέους του Βοΐου» προχώρησε την Τρίτη 6 Μαΐου, η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, μιλώντας στον Αυγερινό εξηγώντας πως την ευθύνη του φορέα διαχείρισης που θα ιδρυθεί θα την αναλάβει προσωπικά.
«Πρέπει να γυρίσουμε τους νέους στα χωριά μας. Πρέπει να δώσουμε κίνητρα σε αυτά τα παιδιά να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ. Στον Αυγερινό της καρδιάς μας», τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και μίλησε για μια τεκμηριωμένη πρόταση που θα δώσει 500 θέσεις εργασίας μέσω διαφόρων προγραμμάτων, έργων που θα εκτελεστούν, δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και τη δικτύωση με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς.
«Δεν είναι ο Δήμος αρμόδιος για την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά συμφωνήσαμε πως πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις», είπε η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη προσωπική της δέσμευση θα αποτελέσει πρωταρχικό στόχο για την επόμενη θητεία.
Παράλληλα η κα Ορφανίδου αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων στον Αυγερινό που έγιναν από τη νυν δημοτική αρχή, ενώ ενημέρωσε τους κατοίκους πως την επίβλεψη του έργου της πλατείας θα αναλάβει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βοΐου.
Ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» λίγο νωρίτερα βρέθηκε και στο Πολυκάστανο, με την Παναγιώτα Ορφανίδου να κάνει λόγο για την ιδιωτική πρωτοβουλία που αναπτύσσεται όλο και περισσότερο σε πολλά χωριά του Βοΐου, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση τοπικών προϊόντων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 11:52