Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 17:58

Στα τμήματα της ΕΛΑΣ στο Βόϊο η Παναγιώτα Ορφανίδου

Το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και το τμήμα συνοριακής φύλαξης Τσοτυλίου, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου,

Παναγιώτα Ορφανίδου και στελέχη του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ». Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ ενώ δεσμεύτηκε πως οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής ώστε να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους τα Αστυνομικά Τμήματα είναι δεδομένη.
«Είμαστε ιδιαίτερη περιοχή με μεγάλη γεωγραφική έκταση. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς», σημείωσε η Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία ανέπτυξε το σχέδιο του συνδυασμού της για ένα Δήμο ασφαλή για τους πολίτες.
Στην κατεύθυνση αυτή η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» δεσμεύεται για την άμεση συνεργασία Δήμου και Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής για θέματα πρόληψης και εύρυθμης λειτουργίας, την ίδρυση «γραφείου ασφαλείας πολιτών» με αρμοδιότητα την προστασία των πολιτών και την ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας, καθώς και για την ίδρυση κυνοκομείου για τη φροντίδα των αδέσποτων ώστε να εμβολιάζονται και να φροντίζονται συστηματικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 18:03