Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Μαϊος 2014 09:45

Στο Σισάνι η Παναγιώτα Ορφανίδου

Στην Ιερά Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Σισάνι, βρέθηκε την Παρασκευή η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου

και στελέχη του συνδυασμού της, συζητώντας για πρώτη φορά με τους ηγουμένους που εγκατασταθήκαν πρόσφατα εκεί.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας και στήριξης της Μονής, με την υποψήφια Δήμαρχο να καταγράφει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηγούμενοι και να διαβεβαιώνει παράλληλα πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου θα συνεχιστεί η στήριξη που θα ζητηθεί.
Μάλιστα, η Παναγιώτα Ορφανίδου, ενημέρωσε τους ηγουμένους ότι στόχος της νέας πενταετίας είναι η ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στο Βόιο, με την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι ηγούμενοι ζήτησαν από την παρέμβαση του Δήμου ώστε ο επισκοπικός ναός να λειτουργεί πιο συχνά, με ευθύνη της Μονής, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή, αλλά και να καταγραφεί αναλυτικά σε κάποιο έντυπο η ιστορία του.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Μαϊος 2014 09:48