Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 12:23

Η Παναγιώτα Ορφανίδου στην Εράτυρα: «Οι δομές που αξίζουν στους πολίτες θα λειτουργήσουν»

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Εράτυρας μίλησε η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου,

παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε μία σειρά βασικών ζητημάτων που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η υποψήφια Δήμαρχος στην ομιλία της, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν, όπως και το 2010, την πρόταση που καταθέτει ο συνδυασμός της καθώς όπως ανέφερε «εμείς έχουμε θέσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζουμε στους πολίτες».
Δεσμεύτηκε επίσης πως στην Εράτυρα θα λειτουργήσει κανονικά, από τη νέα σχολική χρονιά, ο παιδικός σταθμός με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε οι νέες οικογένειες να νιώθουν ασφαλείς για τα παιδιά τους. «Η διαδικασία αδειοδότησης προχωρά κανονικά και από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουμε ξανά τον παιδικό σταθμό», σημείωσε.
Για το θέμα του ΚΑΠΗ έκανε λόγο για εμπόδια που έθεσαν μέλη του Τοπικού Συμβουλίου «τα οποία δεν ανήκουν στο δικό μας συνδυασμό» στην προσπάθεια για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους, με την ίδρυση ΚΗΦΗ, που είχε προωθήσει η δημοτική αρχή και έστειλε σαφές μήνυμα: «Δε θα αφήσουμε ξανά την Εράτυρα στα χέρια τους».
Η Παναγιώτα Ορφανίδου ευχαρίστησε όσους φορείς της Εράτυρας συνέβαλαν για τη συνέχιση λειτουργίας του Γυμνασίου, ενώ έκανε εκτενή αναφορά σε σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν ή προωθούνται όπως:
- Το δίκτυο ομβρίων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στο νοτιοδυτικό τμήμα της περιοχής, έργο με ολοκληρωμένη μελέτη και προϋπολογισμό 300.000 ευρώ
- Την υλοποίηση του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ
- Τη δημοπράτηση του Βιολογικού καθαρισμού με 3.000.000 ευρώ
- Η υλοποίηση του προγράμματος Ηλεκτρονικής Υδροληψίας άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας για εξοικονόμηση αρδευτικού νερού

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 12:27