Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 11:38

Στα ''Καταφυγιώτικα'' της Κατερίνης, ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Καταφυγιώτες της Κατερίνης στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Στην επίσκεψή του στα ΄΄Καταφυγιώτικα΄΄ - τη συνοικία των Καταφυγιωτών στην Κατερίνη - ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης αναφέρθηκε συνολικά στο έργο της Δημοτικής Αρχής τα τρία προηγούμενα χρόνια καθώς και σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν το Καταφύγι και τις παρεμβάσεις που έγιναν στο ιστορικό χωριό των Πιερίων.
«Το εθελοντικό πνεύμα των Καταφυγιωτών σε συνδυασμό με την συνεργασία που υπήρξε μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, του Προέδρου Γιάννη Τζέλλα και των Καταφυγιωτών έφερε σημαντικά αποτελέσματα τα τρία αυτά χρόνια» επεσήμανε ο κ. Κωνσταντόπουλος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού αναφέρθηκε στο έργο της ανάπλασης, στις ενέργειες που έγιναν το Καταφύγι να παραμείνει ΄΄ζωντανό΄΄ μετά τη μεγάλη κατολίσθηση στον οδικό άξονα που συνδέει τον οικισμό με το Βελβεντό, όπως και στις αντίστοιχες ενέργειες να παραχωρηθεί από το Πυροσβεστικό Σώμα, όχημα που θα βρίσκεται μόνιμα στο Καταφύγι.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξήρε το εθελοντικό πνεύμα των Καταφυγιωτών κάτι που όπως τόνισε αποδείχτηκε σε πολλές περιπτώσεις όπως ήταν η ανακατασκευή του κτιρίου της πρώην χωροφυλάκης που στεγάζει πλέον το Κοινοτικό Γραφείο και το Ιατρείο καθώς και η διάνοιξη του δρόμου προς το Ελατοχώρι.
Η αποπεράτωση του σπιτιού του Ζορμπά, οι αισθητικές παρεμβάσεις εντός του οικισμού, η πρόσβαση στο Φλάμπουρο, η ανάδειξη του Καταφυγίου μέσα από τα προγράμματα τουριστικής προβολής που έχει ενταχθεί ο Δήμος, ο οδικός άξονας Καταφυγίου - Ελατοχώρι είναι ορισμένες από τις πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα στο Καταφύγι ενώ θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδικού άξονα προς το Βελβεντό μέσα από το έργο που έχει δημοπρατήσει η Περιφέρεια.
Ιδιαίτερα συμβολικό ήταν και το δώρο των Καταφυγιωτών προς τον κ. Κωνσταντόπουλο το οποίο απεικόνιζε την μορφή του Ζορμπά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014
Καστανιά 7:30μ.μ. (Καφενείο Κακαλέ)
Λάβα 8:30μ.μ. (Καφενείο Μπάκανου)
Πλατανόρευμα 9:30μ.μ. (Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 11:43