Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014 13:41

Στο ΕΒΕ και το ΤΕΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Σόκουτης

Το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης συνοδευόμενος

από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» του Γιώργου Δακή.
Συγκεκριμένα, στις 10.30 π.μ. ο κ. Σόκουτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Κώστα Κυριακίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν το ΕΒΕ και τη συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Ο κ. Σόκουτης τόνισε την αναγκαιότητα για ενίσχυση της συνέργειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β' βαθμού με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας για την ανάδειξη ζητημάτων, που θα μπορούσαν να στηριχθούν από την αυτοδιοίκηση, προς όφελος της παραγωγής και του εμπορίου, με σκοπό τη διατήρηση ή τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απώτερο στόχο την κοινωνική συνοχή.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης επισκέφθηκε το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μαυροματίδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών καθώς και η ενίσχυση του ρόλου του ΤΕΕ, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνογνωσία και την επιστημονική στελέχωση που διαθέτει. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν αποτέλεσε η πορεία του έργου «Ανέγερση Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης» και θέματα που αφορούν στον τομέα της ενέργειας. Ο κ. Σόκουτης τόνισε την πάγια θέση της Περιφέρειας για την ενιαία και με δημόσιο χαρακτήρα ΔΕΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014 13:50