Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014 15:44

Άρχισαν τα όργανα. Σκληρό σχόλιο απο το kontranews για τον Θ. Καρυπιδη

Οι υποψηφιοι περιφερειάρχες που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα, μέρα με τη μέρα κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ακόμη και σε δύσκολες περιοχές όπως αυτής της Δυτικής Μακεδονίας.

Αφού αντιλήφθηκε εγκαίρως τη σκοπιμότητα της υποψηφιότητας Καρυπίδη και την αντικατέστησε, δίνει το ψηφοδέλτιο τη μάχη των πραγματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το σκηνοθέτη Θέμη Μουμουλίδ

Ακόμη ένα παράδειγμα που δείχνει ότι τη διαπλοκή και τη λαμογιά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας την απομονώνουν. Έτσι άλλαξε την υποψηφιότητα Καρυπίδη παρόλο που είχε ανακοινωθεί, γιατί κατάλαβε ότι θέλει να εκλεγεί για δικούς του λόγους και σήμερα λέει ότι τάχα τον κυνηγούν οι Εβραίοι και άλλα φαιδρά, ενώ για το δάνειο των 550.000 ευρώ από τη συνεταιριστική τράπεζα Κοζάνης για το κανάλι του, δεν λέει κουβέντα και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην περιοχή. Η υποκρισία προς τον κόσμο και η ανακάλυψη, δήθεν εχθρών που συνωμοτούν, για να καλύψει κάποιος τις δικές του πομπές, είναι το ίδιο λαμογιά και επικίνδυνο για τον κόσμο και τη χώρα.

 ΠΗΓΗ:KONTRANEWS

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014 17:37