Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014 09:32

Η Παναγιώτα Ορφανίδου σε συγκέντρωση στη Νεάπολη (φωτο)

Η συγκέντρωση νίκης της Παναγιώτας Ορφανίδου στη Νεάπολη: «Με το παρελθόν τελειώσαμε. Με το άγνωστο δεν ανοίγουμε παρτίδες»

Σε μια συγκέντρωση που επιβεβαίωσε το νικηφόρο αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου για το συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και την Παναγιώτα Ορφανίδου, μίλησε την Πέμπτη το βράδυ η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, καλώντας τους πολίτες να ανανεώσουν την εντολή και την εμπιστοσύνη που της έδωσαν το 2010.
Η Παναγιώτα Ορφανίδου, τόνισε πως το Βόιο δεν έχει ευκαιρία για ρίσκα και τυχαίες επιλογές και ότι, η απόφαση των πολιτών δεν περνάει από δεύτερες σκέψεις: «Με το παρελθόν τελειώσαμε. Με το άγνωστο δεν ανοίγουμε παρτίδες», υπογράμμισε.
Αναφερόμενη στα όσα έγιναν στη Νεάπολη και τα γύρω χωριά, κατά τη διάρκεια της θητείας της, έκανε λόγο για αναπτυξιακές επιλογές όπως η ολοκλήρωση των έργων υποδομής στον οικισμό όπου θα μετεγκατασταθούν οι σεισμόπληκτοι οικισμοί, διαβεβαιώνοντας πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα πενταετία. «Εμείς δεν φωτογραφηθήκαμε με τους πολίτες, δεν τους χαϊδέψαμε τα αυτιά, δεν τους είπαμε ωραία λόγια. Εμείς θα απαντήσουμε την οριστική επίλυση του ζητήματος για τη δημιουργία ενός ενεργειακού οικισμού».
Επίσης, μίλησε για το Βιολογικό Καθαρισμό της Νέαπολης, την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Βελανιδιάς, την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος σε Δρυόβουνο και Αλιάκμονα, την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στη Νεάπολη και τις παρεμβάσεις που έγιναν στο κτίριο όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο- Λύκειο Νεάπολης.
Για τις μεγάλες επιλογές της νέας πενταετίας, προέταξε την αξιοποίηση του Φυτωρίου της Νεάπολης, με την ταυτόχρονη ίδρυση Γεωργικής Σχολής στο Βόιο, τη λειτουργία των σφαγείων του Καλονερίου και τη μελέτη για μονάδα παραγωγής Βιοενέργειας από την εκμετάλλευση των υπολειμμάτων των γουνοφόρων ζώων.
Η υποψήφια Δήμαρχος, ξεκαθάρισε πως το Βοϊακό Λαογραφικό Μουσείο θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει στη Νεάπολη, ενώ επισήμανε την Ανάπλαση στην περιοχή «Νησί» της Νεάπολης και της πλατείας καμπαναριού, όπως και τη συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων στο Χορηγό.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014 09:38