Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 13:27

ΑλλάΖουμε εποχή: ''Διαψεύδουν οτι στηρίζουν Καρυπίδη''

Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στον συνδυασμό του Θ. Μουμουλίδη. Σε όλη την δυτική Μακεδονία παιζει η προσυννενοημένη;

δήλωση του μέλους της ''παράγκας'' του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας Β. Κωσταντινίδη οτι στελέχη του συνδυασμού και του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν Καρυπίδη. Η συγκεκριμένη αναφορά έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στο εσωτερικόι τόσο της αυτοδιοικητικής Κίνησης οσο και του κόμματος. Και αυτό φαίνεται απο την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσαν λόγω της θύελλας διαμαρτυριών που υπάρχουν στο εσωτερικό της παραταξης.

Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός μας ενόψει του β' γύρου των περιφερειακών εκλογών, δηλώνουμε κατηγορηματικά, και επαναλαμβάνουμε την ήδη δημοσιευθείσα θέση μας, ότι, «Ως παράταξη, με σαφές – αριστερό πρόσημο, δεν είναι στην κουλτούρα μας η "υπόδειξη" συμπεριφοράς των πολιτών στην κάλπη. Οι χιλιάδες πολίτες που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας την πρώτη Κυριακή, διαθέτουν την ωριμότητα να επιλέξουν τον συνδυασμό που επιθυμούν να αναλάβει τη διοίκηση της περιφέρειας».
Επειδή η θέση μας είναι ξεκάθαρη, οποιαδήποτε άλλη, «κατά το δοκούν», ερμηνεία της από 20-5-2014 ανακοίνωσής μας και η διάδοση αυτής, γίνεται με σκοπό την παραπλάνηση του εκλογικού σώματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 13:54