Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 12:13

Δωρεά της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στην Νεραϊδα

Απο το δημοτικο διαμέρισμα της Ναράϊδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την δωρεά της ελληνικος χρυσός στην περιοχή τους

Εκφράζουμε ΔΗΜΟΣΙΑ την Ευαρέσκειά μας στην Εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» , στην Διευθύντρια Περιβάλλοντος της εταιρίας Κυρία ΕΜΥ ΓΑΖΕΑ και στον Υπεύθυνο Παραγωγής των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΤΩΡΙΩΝ» στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Κύριο ΤΟΛΗ ΝΟΥΤΣΟ.

Η Εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ανέλαβε όλα τα έξοδα της προμήθειας, φύτευσης και εγκατάστασης σταγόνων ποτίσματος των Πικροδαφνών και Ναντινών.
Οι Πικροδάφνες τοποθετήθηκαν στις δύο πλευρές του δρόμου, από την διασταύρωση μέχρι την είσοδο της Νεράιδας και οι Ναντίνες στα πάρκα της εισόδου της Νεράιδας.
Επιθυμώ επίσης να Ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ τον Κύριο ΝΙΚΟ ΡΑΜΜΟ Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών ο οποίος με ιδιαίτερη επιμέλεια και με την βοήθεια του συνεργείου του πραγματοποίησε όλες τις εργασίες φυτεύματος και εγκατάστασης ποτίσματος.
Δεν θα παραλείψω να Ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο Κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ για την πρότασή της και τον Γιατρό μας ΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ για την βοήθεια που μου πρόσφερε στην αναζήτηση των πικροδαφνών.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 12:16