Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:37

Ο Ιατρικός κόσμος καταδικάζει την επιχείρηση ''μικρή ΔΕΗ''

Χαρακτηριστική η άποψη του κ. Ταμήλου, για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κοινωνία:

"Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό".
Εξαφάνισαν το δικαίωμα στην εργασία και διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, διέλυσαν το κοινωνικό κράτος, την δημόσια υγεία στο σύνολο της, τα ασφαλιστικά ταμεία, την δημόσια οικονομία, προς όφελος των παρασιτούντων την «Ιερουσαλήμ» και τώρα αυτό που μας επιφυλάσσουν είναι η επιστροφή στην γκαζόλαμπα, το σπαρματσέτο και το λυχνάρι.
Σώζουν την «πατρίδα», την δική τους «πατρίδα» και «κάστα», θυσιάζοντας τον λαό της δικής μας Πατρίδας στο βωμό άνομων οικονομικών συμφερόντων.
Ως πότε αυτός ο Λαός, άβουλος και αμέτοχος, θα δέχεται με δουλοφροσύνη, τον εξευτελισμό, την απαξίωση και την εξόντωση του;
ΟΧΙ! Δεν πάμε στα χωριά και στην μιζέρια!
Συγκεντρωνόμαστε στα ενεργειακά κέντρα της Χώρας, της Ελλάδας του Λαού, για να διακηρύξουμε:
o Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ,
o ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ
o Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ
o Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ
o ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ,

και σεις, κύριοι και κυρίες βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί είστε υποχρεωμένοι να τα διασφαλίσετε για μας, το Λαό, γιατί διαφορετικά ενεργείτε αντίθετα με τις Συνταγματικές επιταγές.
Για τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης Για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κοζάνης
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
Βασιλακόπουλος Βασίλειος Νεραντζής Θεοφάνους

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:41