Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 14:22

Δολοφόνησαν 55χρονο βοσκό στο Καλονέρι Κοζάνης

Μια άγρια δολοφονία ενός 55χρονου βοσκού, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος διέμενε μόνιμα με την πολύτεκνη οικογένειά του στο Καλονέχρι, έχει συνταράξει την ευρύτερη περιοχή!

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος βοσκός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου ένα μήνα, βρέθηκε σήμερα το πρωί θαμμένος σε σημείο κοντά σε φάρμα εκτροφής γουνοφόρων ζώων, έξω από το Καλονέρι.

Οι αστυνομικοι έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο μετά από υπόδειξη του δράστη, ο οποίος είναι ομοεθνής του θύματος και φέρεται να διέπραξε το ειδεχθές αυτό έγκλημα για να του αποσπάσει 400 ευρώ!

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από αξιοποίηση όλων των πληροφοριών και των στοιχείων που είχε στη διάθεσή της η Ασφάλεια Κοζάνης, οι άντρες της οποίας κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση της εξαφάνισης του άτυχου βοσκού.Θα πρέπει να σημειωθεί πως εξετάζεται και η εμπλοκή και δεύτερου προσώπου στη δολοφονία.

 Ο δράστης φαινεται οτι χτύπησε στο κεφάλο το θυμα με «κάβουρα» (το γνωστό είδος κλειδιού), προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα

Η φωτογραφία του σημείου όπου βρέθηκε ο 55χρονος βοσκός είναι από το «ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ»

πηγη:kozanimedia

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 14:28