Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 14:25

ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

altΤου Σπύρου Κουταβά

Στο κόκκινο ανέβηκε το θερμόμετρο στα Σέρβια μετά την απόφαση του υποψηφίου δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού Β. Κωνσταντόπουλουalt να ορίσει υποψήφιες του συνδυασμού του στο Βελβεντό. Μάλιστα οι συγκεκριμένες υποψήφιες είναι από τα Σέρβια και ορίσθηκαν να εκπροσωπήσουν τον δήμο Βελβεντού για τους πολίτες που θα θελήσουν να διαφοροποιηθούν από την απόφαση του δημοψηφίσματος στο Βελβεντό που ορίζει αποχή από τις κάλπες. Το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών όχι μόνο στο δήμο Βελβεντού αλλά και στις δυο άλλες υποψηφιότητες στα Σέρβια των Μακρυγιάννη και Παπαδόπουλου.

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το συντονιστικό όργανο που έχει συσταθεί στο Βελβεντό και σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα είναι βαρύ για τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ. Η ανακοίνωση που θα εκδοθεί όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληρή στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου όσο και στις αιφνιδιαστικές επιλογές του. 

Πολλοί θεωρούν ότι παραβιάζει την συμφωνία κυρίων που έγινε πριν από πέντε ημέρες με την υπόσχεση όλων των υποψηφίων δημάρχων από τα Σέρβια να μην έχουν υποψηφίους στο Βελβεντό.

Το θρίλερ που παίχτηκε χθες την νύκτα στο Πρωτοδικείο Κοζάνης όπου γινόταν η κατάθεση του συνδυασμού του Β. Κωνσταντόπουλου ήταν έντονο. Αρχικά υπήρξε πρόβλημα με την ποσόστωση των γυναικών στο ψηφοδέλτιο και απ ότι φαίνεται ήταν θέμα λανθασμένου υπολογισμού. Ο Β. Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο δίλημμα η να αφαιρέσει άνδρες από το κεντρικό ψηφοδέλτιο η να μεταφέρει γυναίκες από τα Σέρβια στο Βελβεντό.

Οι πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε για το πρώτο αλλά συνάντησε την ολοκληρωτική άρνηση σε όσους απευθύνθηκε. Μάλιστα ορισμένοι τον απείλησαν με καθολική άρνηση της συμμετοχής τους θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ύπαρξη του συνδυασμού. Η λύση της μεταφοράς των γυναικών δίνει μεν προσωρινή απάντηση στο πρόβλημα αλλά δημιουργεί πρόσθετους πονοκεφάλους στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ.

Από το Βελβεντό του διαμήνυσαν ότι η μόνη αποδεκτή λύση είναι μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών οι υποψήφιες που έχουν ορισθεί να παραιτηθούν άμεσα. Μάλιστα υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Βελβεντού Μ. Στεργίου με τον υποψήφιο Β. Κωνσταντόπουλο προκειμένου να δωθούν εξηγήσεις.  Από την άλλη οι αντίπαλοι συνδυασμοί των Παπαδόπουλου και Μακρυγιάννη ετοιμάζονται να εκδώσουν ανακοινώσεις για το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 14:43