Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 14:56

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

altΣτις  13-10-2010 πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων Βελβεντού με τους εκπροσώπους των συνδυασμών που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού . Στη συνάντηση αυτή όλοι – πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, με προεξάρχοντα τον κ.Κωνσταντόπουλο δεσμεύτηκαν να σεβαστούν  τις αποφάσεις των κατοίκων του Βελβεντού και να μην καταρτίσουν συνδυασμούς στην Δημοτική Κοινότητα Βελεβντού.

Η δέσμευση αυτή ήταν ρητή και αποτέλεσε όρκο τιμής. Όμως με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κ.Κωνσταντόπουλος κατάρτισε ψηφοδέλτιο στο Βελβεντό που αποτελείται από μη Βελβεντινούς.

Κατανοούμε τον πανικό του αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την αναξιόπιστη αυτή κίνησή του, η οποία περικλείει και το παράδοξο να εκπροσωπούν τους Βελβεντινούς μη κάτοικοι του Βελβεντού.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
κ.Κωνσταντόπουλε

1.  Έτσι εννοείτε την δέσμευση τιμής ή για τιμή και η αξιοπιστία είναι δευτερεύουσας σημασίας αξίες;

2.  Πως θέλετε να πιστέψουν οι πολίτες τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις όταν τα δείγματα γραφής που δώσατε είναι αναξιόπιστα;

3. Θεωρείτε την ατιμία και τις μακιαβελικές μεθόδους προσόν στη πολιτική;

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά σας έχει μία ειδική ονομασία στην καθομιλουμένη και οι συμπεριφορές να γνωρίσετε μας χαρακτηρίζουν όλους. Εάν Θέλετε να ανακτήσετε την αξιοπιστία σας και τον πολιτικό σας ανδρισμό ανακαλέστε την απόφαση σας σεβόμενος  τόσο τη δική σας δέσμευση απέναντι στους άλλους συνδυασμούς, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των κατοίκων του Βελβεντού.

Ανακτήστε τη ψυχραιμία σας και διώξτε τον πανικό. Σε διαφορετική περίπτωση η συμπεριφορά σας θα αποτελέσει αντικείμενο χλεύης. Δεν θέλουμε να σας προστατεύσουμε. Τα θέματα τιμής και αξιοπιστίας της πολιτικής θέλουμε να προστατεύσουμε. Οι πολίτες έχουν κρίση παρά τα όσα με τη συμπεριφορά σας εσείς πιστεύετε. Σεβαστείτε τις αποφάσεις των συμπολιτών μας, κατοίκων του Βελβεντού. Μην τους εκθέτετε άλλο με το να εκλέξετε ερήμην τους κατοίκους άλλων περιοχών για να τους διοικήσουν. Και ικανά στελέχη έχουν και για το μέλλον τους μπορούν να αποφασίσουν. Μην εμφανίζεστε σαν τους ισχυρούς της γης που αποφασίζουν για τις τύχες των λαών. Το Βελβεντό δεν είναι Ιράκ για να επεμβαίνετε και να επιβάλλετε τη δημοκρατία!!!

Εάν κ.Κωνσταντόπουλε δεν σεβαστείτε την κοινή μας δέσμευση και την απόφαση των κατοίκων του Βελβεντού και δεν αποσύρετε το ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια Βελβεντού, καταγγέλουμε την αναξιόπιστη συμπεριφορά σας, σας παραδίδουμε στη κρίση των πολιτών και δηλώνουμε ότι στο εξής δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε καμία κοινή συνάντηση τόσο στα Μ.Μ.Ε. όσο και οπουδήποτε αλλού.

Θα σας αφήσουμε μόνο σας στον πανικό σας και στην αναξιοπιστία σας που σας κατέστησαν έναν οπαδό και θιασώτη του Μαυρογιαλούρου, να αντιμετωπίζετε τους πολίτες που θέλουν τους ηγέτες ¨μπεσαλήδες¨ και όχι εκκρεμή.

 
 
Σέρβια 18-10-2010
Ο επικεφαλής του συνδυασμού   ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨

Γιώργος Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 14:58