Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 19:08

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

περιοδεια στη φλωριναΤη Φλώρινα επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Χρήστο Ναούμ και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
 
Ο κ. Παπαϊορδανίδης συναντήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, κ. Θεόκλητο, ο οποίος του ευχήθηκε δύναμη σ΄ έναν αγώνα δύσκολο, αλλά όμορφο, διότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.
 
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής στη Λαϊκή Αγορά, η πλειοψηφία των οποίων του εξέθεσε το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός, που είναι η ανεργία. Ο κ. Παπαϊορδανίδης υπογράμμισε πως διαθέτοντας ένα οργανωμένο αναπτυξιακό σχέδιο, θέτουμε ένα φιλόδοξο στόχο για την περιοχή, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, προκειμένου να καταστήσουμε την Περιφέρειά μας, τόπο δημιουργίας και απασχόλησης, τόπο ανθρώπινης ευημερίας, με ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες. Να δώσουμε και πάλι στις οικογένειες του τόπου μας, και κυρίως στα νέα παιδιά, το δικαίωμα της ελπίδας. Για αυτό και η πρόταση του συνδυασμού «Αρχή…ζουμε μαζί» είναι πρόταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, και την απαγκίστρωση από τους παραδοσιακούς, αλλά κορεσμένους κλάδους δημιουργίας εισοδήματος και θέσεων εργασίας. Η πρότασή μας μπορεί να διαμορφώσει μια Περιφέρεια, η οποία θα μειώσει μεσοπρόθεσμα το δείκτη της ανεργίας.
Αμέσως μετά κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε τον ΑΗΣ Μελίτης, όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και εργαζόμενους για θέματα της ΔΕΗ. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθησή του, σύμφωνα με την οποία μέσα από μια ουσιαστική διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς απαιτείται να σχεδιάσουμε και να ενεργήσουμε για τα παιδιά μας, με γνώμονα την ορθολογική αξιοποίηση του λιγνίτη, που εξασφαλίζει ανάπτυξη στην περιοχή και ενεργειακή επάρκεια στη χώρα. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να παραμείνει ενεργειακό κέντρο της χώρας με παράλληλη ανάπτυξη περιβαλλοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών πράσινης οικονομίας.
O κ. Παπαϊορδανίδης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησε ομιλίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίτης και στο Αμμοχώρι, όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά του για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Μακεδονία
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 19:31