Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:06

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΗ επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, με στελέχη του συνδυασμού της, επισκέφτηκετην Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά τη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας. Περπάτησαν στους χώρους της λαϊκής αγοράς και συζήτησαν τα προβλήματα των εκθετών, αλλά και των ανθρώπων που έκαναν τα ψώνια τους.

Διαπίστωσαν πολλά προβλήματα των εκθετών, κυρίως σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και επισημάνθηκε η ανάγκη παρέμβασης που θα διευκολύνει τη λειτουργία τους.

Ο συγκεκριμένος θεσμός για πολλές δεκαετίες εξυπηρετεί τους πολίτες της Εορδαίας και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς παραγωγούς και εμπόρους να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους.

Είναι μια επιτυχή διαδικασία που πρέπει να αναβαθμιστεί και να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί βοηθάει την οικονομία και τους πολίτες.

Ο συνδυασμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» θα στηρίζει τους συμμετέχοντας στις λαϊκές αγορές με σχεδιασμό συμπληρωματικών ενεργειών με σκοπό να ισχυροποιήσει και να επεκτείνει το θεσμό. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:12