Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/22967

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 16:45

Ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του συνδυασμού «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»,

πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου συνάντηση με τους υποψήφιους της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και μέλη της Δημοτικής Κίνησης.
Η συνάντηση ξεκίνησε με έναν απολογισμό δράσης της νέας δημοτικής αρχής από τον Δήμαρχο και συνεχίστηκε με ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τις ενέργειες της κάθε Αντιδημαρχίας και τις προτεραιότητες για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος επί θεμάτων προγραμματισμού και συνεργειών που οφείλουν να αναπτυχθούν μεταξύ της Δημοτικής Κίνησης και της Δημοτικής αρχής, οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για συμμετοχικές διαδικασίες ως προς την υλοποίηση κοινών στοχεύσεων, προς όφελος όλων των δημοτών και ιδιαίτερα των τοπικών κοινοτήτων.
Η διαδικασία αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους του παρευρισκόμενους και εκφράστηκε κοινή βούληση και επιθυμία να εδραιωθούν στο μέλλον παρόμοιου τύπου συναντήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 16:48

Έκθεση εικόνων

{gallery}22967{/gallery}