Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 16:44

Προετοιμασία υποψηφίων για ανώτατες σχολές Καλών Τεχνών στο εικαστικό εργαστήρι Κοζάνης

Από το έτος 2011, στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης, δημιουργήθηκε το τμήμα προετοιμασίας για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών

από τον Εικαστικό,Χρήστο Βογιατζή, και την, τότε υπεύθυνη του εργαστηρίου, Αντωνία Μωυσιάδου. Μέχρι και σήμερα, το τμήμα δίνει διέξοδο στους δημότες μαθητές της πόλης μας που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Σχολές Καλών Τεχνών. Μέσα από μια προσέγγιση που θέλει την Τέχνη μακριά από δογματισμούς, δίνονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αβίαστη καλλιέργεια. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο τμήμα, η αγάπη για την πανανθρώπινη συμπεριφορά που ονομάζουμε Τέχνη!

Οι Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών, Αθήνας, Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ. Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών) και Φλώρινας (Π.Δ.Μ. Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών) προκηρύσσουν εισιτήριες και ανεξάρτητες εξετάσεις από τις πανελλήνιες κατά τις οποίες οι υποψήφιοι καλούνται να εξετασθούν στο σχέδιο και στο χρώμα μέσα από την διαδικασία της μελέτης έμψυχων και άψυχων προτύπων. Η φοίτηση στις σχολές είναι πενταετής και οι απόφοιτοι Εικαστικοί μπορούν να εργαστούν στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΑΠΝ στα 2461023356.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 17:06